Toate fetele se epileaza Nu am bube...asa ca stai calma Nu se intmpla nimic
Nu...aia e iritatie.Dar daca te epilezi seara pana a doua zi iti trece insa ustura rauuuuuuuu si daca vrei sa nu se irite tare da-ti cu after shave
Ete ****.
Acum depinde cu ce te depilezi.
Cel mai bine este sa te epilezi cu ceara dar daca nu rezisti incearca sa te faci cu crema depilatoare.
Evita lama de ras si epilatorul.
Nu este adevarat,cand te epilez pe picioare nu apar bubite,eu cand ma epilez nu apare nimic, dar trebuie sa stii ca dupa epilare o sa ti se vada niste pete mici minuscule, dar se vad fiindca radacin este scoasa si oricum intr-o zi nu se vor mai vedea.
Aiurea ) bubite? doar niste punctulete rosii care dispar dupa vreo 2-3 ore.si asta numai daca te epilezi cu epilatorul...pentru ca acela smulge. cam la fel este si la pensat... te inrosesti in locul ala.dar apoi iti trece.:*
La primele epilari, daIncearca sa te epilezi in zilele cand nu ai de iesit nicaieri mai tarziu. Oricum nu e nici un stres, nu sunt permanente. Dureaza cateva ore o zi maxim.
Pai pe mine nu poti sa contezi, ca nu sunt fata si nu ma depilez pe picioare Da' daca e sa ma gandesc la un raspuns... cred ca poti sa ai anumite bubite sub forma de iritatie daca pielea e sensibila sau daca exagerezi cu epilatul (sau ai o lama proasta, etc). Daca folosesti aparat, nu prea ar trebui sa ai probleme. Daca folosesti un apar cu lama, atunci ar trebui sa te asiguri ca nu exista microbi pe lama respectiv, fiindca, practic, in momentul in care iti taie firele de par, lama intra in contact direct cu micile crestaturi microscopice formate de-a lungul pielii tale, iar daca lama e purtatoarea unor germeni e foarte posibil ca acestia din urma sa ia contact, la randul lor, cu ranile si sa duca la complicatii. Succes!
Da. Daca te epilezi cu epilatorul/ceara o sa-ti apara o mica iritatie[niste punctulete rosii] care dispar de la sine in cateva ore[chiar mai putin[, iar daca te dai cu crema[nu conteaza ce fel de crema, preferabil '.de dupa epilare', dar poti si de corp, vor disparea si mai repede
Bună.
Trebuie să folosești numai ustensilele tale, după epilare dai cu spirt și o emulsie/gel/cremă după epilare pentru prevenirea iritațiilor.
Pa, pa.
Nu iti apar decat daca nu te depilezi uniform si nu te dai cu crema calmanta sau dinaia pentru dupa depilare si astfel nu iti va aparea nici o bubutza FUNDA?