| cutepeople a întrebat:

am cazut acum 3 zile si mi.a curs sange asa ca am pus un pansament. Azi cand l.am dat jos am vazut ca rana s-a infectat. Ce sa fac ca sa-mi treaca cat mai repede (maine merg la mare).
URGENT! Multumesc anticipathappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DLeonard a răspuns:

Dati cu un dezinfectant acolo! Se gasesc tot felul de creme in farmacii. Incearca sa speli rana cu spirt!

2 răspunsuri:
| DarkBlood32 a răspuns:

Cu ce te incalzeste pe tine ca tu ai o rana la genunchi si lumea iti admira piciorusul si vede o julitura. OoO! Ca nu este sfarsitul lumii. Sau te refereai ca maine te bagi in apa cu rana aia? straight face
Ca sa treaca putin mai repede ai nevoie de o pulbere alba ca sa usuce rana si sa o dezinfecteze (gasesti acest produs in farmacii) si apoi pui un leocoplast cu rivanol si va trece pana maine. Daca este infectata rana poti pune si spirt.

| Makaveli87 a răspuns:

Apa oxigenta, merge %100, bafta!