Daca "punctul " acela seamana cu cele descrise aici http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/afta_2720 atunci faci solutie de apa sarata si bicarbonat de sodiu ( se amesteca o lingurita de sare intr-o cana cu apa calda ) si iti clatesti gura cu ea de mai multe ori/zi si dupa fiecare masa. De asemeni, la fel de eficace este preparatul pe care-l pui direct pe afta: un amestec din 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu si cateva picaturi de apa, pana cand acesta are consistenta unei paste (ajuta la calmarea durerii). Sarea si bicarbonatul de sodiu ajuta la vindecarea aftelor prin reducerea alcalinitatii si a bacteriilor din gura. Se poate face gargara cu aceste solutii timp de 30 de secunde. Numai bine!
E o aftă. Las-o că o să treacă în două, trei zile. Nu știu exact ce să-ți zic să iei, nu vreau să spun prostii. Caută pe google tratamente pentru aftă.
O banală aftă. Nu te ocupa prea mult de ea, mai rău îi faci Las-o, va dispărea singură în câteva zile.
Baftă
Du-te la farmacie si ia niste glicerina.E foarte buna.Am avut si eu odata asa si mi-am dat cu ea si mi-a trecut. Sper sa te faci bine. xoxo FUndita?
anonim_4396 întreabă: