De regula flaconasul este din material plastic si este prevazut cu un... picurator. In momentul in care este strans intre 2 degete flaconul al carui picurator este pozitionat in ureche din acesta se scurge cate o picatura de solutie auriculara in canalul urechii.
Sanatate!
Citeste ins-truc-tiu-ni-leeeeee. Nu e mare fis, crede-ma. Si eu am avut de pus diverse picaturi in ochi-urechi si desi pare super enervant la inceput, te obisnuiesti repede. Eventual rogi pe cineva sa te ajute.
E lichid/la tub. Nu are prospect. Trebuie să i-au la 2 ore câte 4 picături dar nu știu cum să le administrez.
Un nume are, nu? Gasesti prospecte pe net.
Https://www.scribd.com/......Auriculare
Nu uita sa incalzesti putin recipientul inainte pana ajunge la temperatura corpului, pentru a evita vertijul. Pui un vas cu apa pe foc si pui tubul cu picaturi. Cand pui degetul in apa din vas si o simti calduta (nu fierbinte!) scoti recipientul si administrezi picaturile.
(Preluat dintr-un prospect) "Pentru a evita contactul nedorit al soluţiei reci cu urechea, se încălzeşte flaconul între mâini înainte de utilizare.
Se apleacă lateral capul, se instilează 3 picături şi se menţine capul aplecat câteva minute."
Stai culcat pe o parte si iti bagi picaturile in urechi, ce-i asa greu?