| lumy4u a întrebat:

Hey TPU,am fost la un cabinet stomatologic de la noi din bloc,sa ma programez pentru o extractie de masea luni,dentistul mi s-a parut un om"invata si citit" ca sa zic asa,problema e ca mi-a dat niste monstre de pasta de dinti expirate sad acum ce sa fac? sa ma duc luni? mi-e frica sa ma duc,daca ma infectez sau ceva? avand in vedere ca el da produse expirate la clienti, nu mi se pare de loc in regula! pls,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

nu stiu ce sa zic, poate a facut-o din greseala, dar asta nu ai de unde s-o stii...
Mai bine sa nu risti, pentru ca nu pierzi nimic, deci mai bine du-te si programeazate la alt dentist, doar ca sa nu risti, sa nu ti se intample ceva.

1 răspuns:
| frida0purple a răspuns:

Du-te maine si spune-i ca o sa fii plecata si ca acum ai aflat si nu stii cand o sa te intorci si ca il vei contacta tu. big grin