anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am fost la un wc public si cand mi am facut nevoia a sarit apa aia infectă pe fundul meu si m.am sters cu hartie, pot păti ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Iunix a răspuns:

Nu am de unde să știu asta, poți merge la un spital dacă apar anumite simptome. Data viitoare, i-a o bucată de hârtie și pune-o în vasul de toaletă, și astfel nu te vei mai stropii.

| KillaNoFilla a răspuns:

Da,o sa te transformi in sirena.

trebu-ia sa te speli cand ajungi acasa si sa bagi lenjeria la spalat si gata.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Pai cum a sarit apa pe fundul tau, tu nu tragi apa după ce termini de facut nevoile, te stergi la fund, te imbraci si tragi apa, ca doar nu tragi apa la toaletă in timp ce stai pe wc, daca asa ai facut atunci esti un mare fraier, si tot rahatul a sarit pe tine si te a pătat, bravo mă.

| Violleta2022 a răspuns:

Banuiecs ca te-ai spalat cand ai ajuns acasa, cu apa calda si sapun, nu? Cel putin, asta era obligatoriu sa fii facut deja!