In primul rand renunta la amoxacilina si ea un peretetamol cu o jumatate de algocalmin pentru a reduce febra! P.S - exesul de antibiotice trebuie stopat, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa mai consumam antibiotice cand ele chiar nu au nici un sens si le luam crezand ca te vindeca! In cazul tau antibioticul nu are ce face numai in czul in care ai pneumonie sau alta boala bacteriana, dar la o simpla raceala mai rau faci luand antibiotic deoarece cu timpul organismul se va obisui cu el si cand vei avea absoluta nevoie de antibiotic acesta nu isi va mai face efectul. Asa ca spun din nou STOP ABUZ ANTIBIOTIC!
Febra ti-o scade paracetamolul sau aspirina sau ibuprofenul si merge cu medicamentele pe care le iei acum. Daca-ti curge nasul poti opta pentru paracetamol sinus sau nurofen raceala si gripa. Acestea nu doar ca-ti scad febra dar iti trece si nasul. Daca nu, simple. Daca nu-ti trece sa zicem doar cu paracetamol mai poti adauga si aspirina. Daca optezi sa iei aspirina incearca sa mananci ceva inainte intrucat iti poate da iritatie gastrica, mai ales ca folosesti si bromhexin care are acelasi efect advers. Tot ce ti-am spus este valabil insa daca ai febra, adica macar un 38. 37 cu ceva este stare subfebrila, eu nu m-as alerta inca.
Pai metode simple medicinale de la bunici sunt cartofi taiati pe din doua la gat sau pe frunte si ciorapi inmuiati in otet/sau spirt nu mai stiu.Eu spun sa te consulte un medic poate te va ajuta el.
anonim_4396 întreabă: