Asta nu schimba cu nimic durerile menstruale de exemplu eu am relatii sexuale si durerile menstruale sunt prezente si nu scap de ele mai deloc, asta e o vrajeala de-a lui din cate stiu anticonceptionale iti regleaza menstruatia si te scapa de dureri dar nu te sfatuiesc...
Spune-i sa gaseasca si el alte minciunele, iar tu cauta alte motive pentru a deveni femeie.
Nu e imposibil, insa nu ai absolut nicio garantie ca ai sa scapi de dureri. Nu ai de unde sti cum o sa reactioneze organismul tau. Cel mai probabil incearca doar sa te convinga sa faci sex cu el mai repede, dar daca nu esti pregatita inca, nu lua in seama acest argument al lui...
Uite, de exemplu eu am scapat de durerile alea doar dupa ce am inceput sa iau anumite anticonceptionale care mi se potrivesc. Iti recomand sa mergi la un ginecolog sa iti recomande ceva pentru dureri daca sunt atat de suparatoare. Sigur exista o solutie si pentru tine, desi e posibil sa incerci mai multe pana sa o gasesti pe cea potrivita organismului tau!
Prietenul tau te-a pacalit. Sexul nu te scapa de durerile menstruale. E posibil sa se mai amelioreze doar dupa ce ai avut o nastere.
Bună!
NU există nici o legătură între durerile pre/menstruale şi începerea vieţii sexuale ( faptul că faci sex )!
Durerile menstruale le vei avea în continuare
Toate cele bune.