| Fresh a întrebat:

HEY TPU am nevoie urgent de ajutor crying... am o crampa la stomac de ieri si nu stiu cum sa fac sa treaca si trebuie sa plec la scoala peste cateva ore crying( putin ajutor va rog sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Invatati sa faceti diferenta dintre stomac si "burta". Mergi la farmacie si cere triferment.

| MihaelaDart a răspuns:

Daca vei merge la asistenta de la scoala ta iti va da ceva de ati ameliora durerea, daca nu ai plecat pana acum la scoala ia un carbune sau un triferment alaturi de un ceai de musetel. Ceaiul de musetel e un bun calmant. Sanatate!

| AyLLin a răspuns:

Ia un nurofen sau no-spa sunt foarte bune si te linistesc eu le folosesc mereu si sunt excelente.mult noroc

| CiicxuBăă a răspuns:

Pai. nu mai mergi la scoala happy Crampele trebuie lasate singure sa se linisteasca happy

| happynesss a răspuns:

Ia un loperamid sau un triferment,,, nu stiu ce sa zic stai linistit in pat si mangaie-ti burta in sensul acelor de ceasornic,,,, am patit si eu asa ceva...sad