Daca te doare in partea de jos atunci da, e apendicita, daca doare in partea de sus atunci e altceva. Asteapta cateva zile daca persista durerea atunci mergi la un doctor!
Simptomele clasice includ o durere surda aproape de centrul sau partea superioara a abdomenului ce devine mai apoi ascutita si se deplaseaza spre partea din dreapta jos a abdomenului.
Acesta este de obicei, primul semn; urmeaza pierderea apetitului, greata si/sau varsaturi imediat dupa ce incep durerile abdominale, umflarea abdomenului, febra nu foarte ridicata.
Consuma apa suficienta si nu fa efort cateva zile pana ce dispare durerea.
Asa am patit si eu, de 3 zile tot ma durea in partea dreapta jos uneori s-a pus durerea si putin pe picior si gata, m-am dus la urgente sa vad ce e. Medicul m-apăsat pe abdomen si nu m-a durit (daca e apendicita doare), apoi a 2 a zi am mers mi-am facut o ecografie so am... nisip la rinichi. Dupa diagnostic am baut zilnic 2, 5-3 l de ceaiuri si mi-a trecut. Asta nu inseamna ca ai si tu acelasi lucru, du-te repede la un medic si vezi ce e. In maxim 3 zile de ladurere faci peritonita si aia e grava. Sănătate!