Si eu am avut o cățelușă care la fel vomita...parca erau spaghete.
Dar a urmat tratamentul si in rest am fost si am stat lângă ea, chiar daca nu a vrut sa mănânce.
Adică și-a revenit de la sine după ceva timp.
Asta se intamplase acum câțiva anișori buni.
Aha dar nu mananca de 3 zile aproape 4 ma sperie am fost cu ea azi i-a bagat glucoza a spus ca o sa ii se faca foame dar degeaba nu mananca deloc, cand ma uit la ea are niste ochi de iti inspira mila, mi-e atat de mila de ea sper ca nu imi moare
Încearcă mai degrabă cu niste lapte si opțional poți înmuia ceva.
Stai lângă ea si mângâi o...roagă te de ea...macar sa guste vreun pic.
Daca nu, nu e bine nici sa o obligi.
Când se va face bine si se va simți ea mai bine, cu siguranță va manca singură
Vet-ul mi-a spus sa nu ii dau lapte si mezeluri ca nu stiu ce le face la viermisori nu stiiu ce sa ii fac sau sa ii dau ca nu vrea sa manance nimic ii bag mancare in gura si o da jos
De obicei dacă are viermișori trebuie să îi dai smântână. Vomită pentru. că TREBUIE HRĂNITĂ DOAR CU MÂNCARE DE CÂINE.
Si-a revenit complet, acum e vioaie e cum iera inainte mananca si alearga multumesc de rasp
Trebuie sa intrebi medicul veterinar exact ce ai si ce nu ai voie sa ii dai catelusei. Si al meu a avut aceeasi problema dar a stat sub tratament si acume sanatos. Dupa 2-3 zile o sa manance, eu i-am dat orez fiert ( sfatul medicului veterninar )
Da dar nu vrea sa manance ii dau mancare pur si simplu ii bag mancare in gura si o da jos ca si cum i-ar fi scarba sa o manance
Nu o obliga, va manca singură când se va simți mai bine
Bine dar ma simt aiurea ca nu mananca si e slabita
A inceput sa manance singura de 2 zile acum mananca cum manca inainte
E foarte bine
Da asa este