Buna.
Nu ai cum sa ai 1.64 de cm Ai 1.64 m. Teoretic ca sa-ti calculezi greutatea ideala in concordanta cu inaltimea trebuie sa scazi 10, deci ar trebui sa ai 54 kg. Cred ca esti bine asa. Sper ca te-am ajutat Pa, pa.
Parerea mea este ca ar trebui sa slabesti inca 5 kg asa, doar daca vrei.La 1.64 ar trebui sa ai fix 46 de kg, dar nu conteaza, cum te simti tu conteaza.
Nu...este foarte bine asa si eu am 1. 72cm si 60 kg si mi-a spus medicul de familie ca e bine inca mai trebuia sa pun 3-4kg.
Nu trebuie sa mai slabesti. Normal trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat ai in inaltime.
Parerea mea este ca ar trebui sa slabesti macar 5 kg sau chiar mai mult...la varsta de 13 nu ar trebui sa ai aatea kg.incearca sa slabesti cateva kg
Incearca sa manaci salate.etc si fara paine[contine prea mult corestelor]
Nu esti foarte bine:*eu am 16 ani am 1.70 si 54 kg si sunt foarte binenu slabimentine-te asa mananca la ore fixe ai grija ce, cat si cum:*
Nu nu ar trebui sa slabesti pentru ca de obicei trebuie sa ai cu 5-6 kg mai putin fata de cati cm ai adica daca ai 1.64 cm ar trebui sa ai in jur de 59-58 kg. Esti bine asa cum esti