| Mada2224 a întrebat:

AM o intrebare. Eu am aparat dentar de cateva luni deoarece am dintii dusi in fata, faza e ca mai am si ochelari de vedere vreau sa stiu ca daca dupa ce imi voi da aparatul jos fizicul meu va fi schimbat sau nu. Dau fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Ce treaba au dintii cu fizicul tau? big grin Normal ca nu va vi schimbat! big grin

| Mada2224 explică (pentru lpavel):

Pentru ca maxilarul meu este dus cu totul in fata si ma refeream la fata daca voi fi schimbata

| lpavel a răspuns (pentru Mada2224):

NU! Nu vei fi schimbata pentru ca maxilarul NU se deformeaza, ar fi imposibil asa ceva... dintii se pot deforma cand cresc dar NU are treaba cu maxilarul!

| WhiteLife a răspuns:

Daca dintii iti sunt impinsi in fata bineinteles ca te se fa schimba infatisarea fetei. Vei avea dintii mai proeminanti si fata ti se va adapta. Dar nu vei fi de nerecunoscut. Presupun ca doctorul ortodont ti-a facut niste poze din profil inainte sa-ti puna aparatul. Poti sa i le ceri si dupa ce ti-l va da jos (daca iti mai face poze cere-le si pe alea) poti sa-ti faci tu niste poze si sa le comapari si sa vezi ce s-a modificat.

| Mada2224 explică (pentru WhiteLife):

Da mi-a facut poze

| WhiteLife a răspuns (pentru Mada2224):

Pai poti sa i le ceri si sa iti faci si acum si sa le compari, sa vezi daca ti s-a schimbat ceva.