| fancyLadyGaga a întrebat:

Hey TPU,am o Intrebare legata de menstruatie care nu sunt sigura daca e si mi-a venit mai repede sau altceva. Trebuia sa imi vina saptamana asta
Duminica am inceput o sangerare usoara si asa zisa "eliminare de ovul". Nu stiu daca era ovulul sau o parte din el dar l-am eliminat si dupa aceea a urmat sangerare ca la menstruatie doar ca fara dureri si crampe sau alte semne specifice. Azi e joi si inca am o sangerare, doar ca usoara. Sa fie menstruatie venita mai devreme? Dubioasa?

Precizez ca nu am avut contact sexual decat acum 1 luna jumate,toate "perioadele" au fost normale pana acum.
Ofer funda, multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Am o curiozitate si vb serios: cum ai vazut in lichidul menstrual ca s-a eliminat ovulul?
Deasemenea urmezi sau ai urmat in ultima luna tratament cu ceva? Inclusiv anticonceptionale...
Avand in vedere ca o perioada de menstruatie poate dura intre 5-7 zile, nu este nici o problema faptul ca tine de duminica pana acum. Sunt femei care nu au nici un simptom atunci cand sunt la ciclu, nu e musai sa te doara burta.
Daca tu zici ca oricum trebuia sa iti vina saptamana asta, faptul ca a venit cu 1-2 zile mai devreme nu vad de ce ar fi o problema.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

M-ai "băgat în ceaţă" cu "explicaţiile" tale happy

Tu vrei să GHICIM perioadele ( tale ) de fertilitate/menstruale după astfel de "explicaţii"? sad

Posibil ca această sângerare să fie menstruaţia de luna asta ( uneori lipsesc simptomele premenstruale )...

NU ai dat detalii : vârsta, când ai avut PRIMA menstruaţie/menarha, dacă eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual, datele ciclului menstrual pe cel puţin ultimele 6 luni, dacă au mai fost dereglări/scurgeri anormale ( în trecut ), dacă ai fost la ginecolog pentru astfel de dereglări, un eventual diagnostic, eventuale tratamente, dacă ţi-ai început recent viaţa sexuală, dacă ai făcut sex neprotejat, etc.

Mai dă detalii, apoi mai vedem ce & cum...

Toate cele bune.