Ce intrebare de copil mic ai pus si tu. Normal ca tot virgin esti chiar daca te masturbezi
Nu mai ești virgin, dar mai ești virgin.
Tu poate mai esti cumetre eu numai sunt din copilarie
Nu sunt, am făcut și mi-am dat drumu în ea să mai iasă un deștept ca mine.
Până la actul sexual propriu-zis, da, încă mai este virgin/ă, oricare ar fi el/ea. Masturbarea n-are nicio legătură cu pierderea virginității. Este pur și simplu o nevoie fiziologică pe care toată lumea o poate avea la un moment dat, manifestându-se mai des sau mai rar în funcție de fiecare organism și de hormon(de cât de mare este libidoul într-un anumit interval de timp). Și nu poți ascunde acest lucru, pentru că toată lumea trece prin aceste etape de pregătire și cunoaștere a propriului organism. Nu reprezintă un păcat! Nu știu ce science-fiction mai citesc unii de prin Biblie sau chiar din alte basme, dar cu siguranță s-au dezinformat și mai tare gândind astfel. Este o acțiune firească, atâta timp cât este controlată și nu devine o obsesie. În plus, aduce câteva "beneficii" să-i spunem, de exemplu : reducerea stresului în principiu (reducerea tensiunii arteriale) și autocontrol în timpul actului sexual.
De unde apareti frate? Cred ca astia ce puneti intrebari asa tampite sunteti ca tipu ala din nu stiu ce film de nu stia cum sa foloseasca prezervativul ) La ce folositi netul? Nici bunici sau parinti ce nu aveau acces la informatie nu erau asa dezinformati ca voi. Ori esti un copil de 12-15 ani... CURAND APARE SI ALA CU INTREBAREA DACA MI-A FACUT ORAL O TIPA MAI SUNT VIRGIN )) Doar dupa primul contact vaginal nu mai esti virgin.
Atata timp cat nu ai avut contact sexul de orice fel cu o alta persoana, se considera ca esti virgin.
Întrebarea asta e interpretabilă. Virginitatea e o construcție socială, care se referă la însușirea unei persoane care nu participa la activități sexuale. Deci este subiectiv, unii spun ca sexul oral, masturbarea etc. nu se considera, ci doar atunci când ai sex penis-vagin îți pierzi virginitatea, însă pentru alții după orice fel de activitate sexuală nu mai ești virgin