| butterflyyy a întrebat:

Hey tpu..am o mare problema.Acum cateva zile m-am dus la plaje in mamaia la niste prieteni unde muncesc ideea e ca am fost imbracata in tricou si pantaloni scurti cum am stat pe sezlong(in fund) mam ars si mi-am facut dunga de la pantaloni intelegeti voi...iar in sus sunt alba pana unde vin pantalonii scurti si jos sunt arsa..cum pot sa faac ca sa ma bronzez si sus P.S:Nu stiu daca sa merg la plaja pentru ca imi e rusinesad RASPUNDETI-MI URGENT DAU FUNDAA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bombonicadoolceeu a răspuns:

Mai bine iti iei costum de baie sh mergi fara sa iti pese de ce zice lumea...

3 răspunsuri:
| adin94 a răspuns:

Buna, poti incerca cateva sedinte de solar, dar nu sunt prea recomandate, cat despre mersul la plaja...nu prea ai de ce sa iti fie rusine pentru ca merg diferiti oameni la plaja... daca stai la bronzat nu o sa iti judece nimeni nuantele de bronz de pe corp, intr-o zii de plaja ve-i avea un bronz super. Ai grija la soare ca e periculos big grin. Un bronz placut! :*

| PopaRoakăr a răspuns:

laughing)) rolling on the floor) happyhappylaughing)
nu ai de ce sa-ti fie rusine. Doar ca in timp ce te" ardeai pe plaje " puteai sa consulti si putin gramatica, nu riscai sa-ti arzi creierul.

P.S :pune si tu niste poze cu zebra din Romania.

| crival2080 a răspuns:

Te duci la solar sau iti iei crema cu bronz artificial si daca te dai calumea nu se cunoaste diferenta.