anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey tpu...am o mica MARE problema. Vineri seara m-am luat cu benzi de ceara la mustata si m-am luat de mai multe ori (copil tampit) si mi-am facut o arsura de toata frumusetea si nici acum nu mi-a trecut. Nu stiu cu ce sa ma mai dau. crying. Vreun sfat ceva? Vreau sa imi treaca pana miercuri sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Te poţi da cu cremă de gălbenele.
Te pup!

| Anonim2938 a răspuns:

Nu iti trece atat de repede... la fel am facut si eu. aveam niste benzi de epilat dinalea de roz de la veet si m am epilat pe picioare vara trecuta. si acum am semne. sunt de culoarea pielii, dar mai inchise, iar la inceput erau rosii ca ale tale. am fost la dermatolog si mi-a dat o crema, dar a spus ca nu se stie sigur daca imi vor trece. Crema se numeste Protopic. Mie nu mi-au trecut nici de la ea..doar foarte putin. sper sa nu patesti ca mine.sad

| YuukiDream a răspuns:

Pai poti pune gheata in zona unde ti-ai luat mustata, poti sa-ti pui crema de galbenele sau poti sa te dai cu o lotiune cu aloe vera. Si daca te dai cu crema pune de mai multe ori pe zi, cam de vreo 3-4 ori. Succes!