anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica mare problema... I don't want to see. De cateva saptamani ma doare foarte rau burta sub ombilic (un pic mai jos), dar de ceva zile ma doare doar intr-un punct jos de tot in partea stanga, dar nu doare rau, dar nu e nici placut (mentionez ca inca nu mi-a venit mentruatia). Oare o sa-mi vina ciclul? Ce pot sa fac ca sa nu ma mai doara atat? Mersi anticipat!big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Miriii a răspuns:

Nu-i intr-un singur punct langa ombilic e un punct jos de tot in partea stanga!rolling on the floor)

| elenapacos99 a răspuns (pentru Miriii):

Asa am patit si eu, a mai durat intre 2-5 saptamana si mi-a venit, fii pregatita pentru asta, nu e de speriat, eu radeam cand mi-a venit ca mama spunea ca imi vine pe la 14 ani, si mi-a venit la 13

| AnytzaAny a răspuns:

S.ar putea sa te pregatesti pentru ciclu.Dar totusi nu ar fi rau sa faci si un control mic pentru orice eventualitate deoarece ai mentionat ca te doare uneori intr-un singur punct de sub ombilic sad.