| xxxxxxxxdfsfsdfsdf a întrebat:

Am o problema...acum cateva zile mi-am facut baie *era noapte, nu am plecat nicaieri* si mi s-a infundat o ureche. Acum ma doare urechea, dar nu e insuportabil. Cred ca e otita, am mia avut, doar ca mi se pare ciudat sa am otita de la o simpla baie. I-am spus mamei si a zis ca s-ar putea sa mergem la doctor.
Putin ajutor, niste sfaturi, explicatii. Orice.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AntiHero a răspuns:

Probabil ca aveai un dop de ceara si l-ai impins spre timpan. Si sora mea a patit la fel dar stai linistita nici nu o sa simti cand o sa til scoata medicul. O seara faina happy

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sfat: mergi la un control O.R.L.
Pa, pa.

| untu a răspuns:

Mergeti la ORL si spuneti medicului ce problema ai si el poate sa va scoata dopul de ceara cu seringa mare cu apa calda in ureche, dopul va cadea si vei scapa cu bine! Multa sanatate va doresc!