| LoLFuNKyPooF a întrebat:

am o problema am 1.64 si 60 kg si vreau sa slabesc imi puteti recomanda pastile de slabit peste 12 ani si plz daca pot sa le cer fara reteta funda vreau detalii si alte metode multumesc funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu ești dusă cu pluta? La 12 ani pastile de slăbit și regim alimentar?
Uite cum stă treaba, copile: nu există pastile de slăbit, ele sunt doar adjuvante (citește pe ele și vei vedea că se solicită o dietă săracă în calorii/normocaloric) cât privește un regim iar nu se pune în discuție (ești în perioada de creștere).
În concluzie, învață să mănânci printr-o alimentație sănătoasă, mese regulate, mișcare fizică zilnică care ajută la arderea caloriilor (cina să fie cât mai săracă în grăsimi sau chiar deloc și poți practica un sport de performanță care te ajuta să dezvolți atât ca înălțime cât și o greutate normală).
La înălțimea pe care o ai nu se poate spune că ești grasă, cele 6 kilograme în plus nu este o problemă, încă nu te-ai oprit din creștere, vor apărea dereglările hormonale pe fond menstrual, etc. nu ai de ce să te grăbești și nu mai fi frustrată de felul cum arăți!
P. s.: funda este a site-ului, tu ești subsidiar!
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| Irinna a răspuns:

Eu iti spus(si sper sa ma asculti!) sa nu iei pastile, vei slabi pe moment, dar in maxim 2 saptamani te faci dubla!
Eu zic sa iei ceai verde, de la farmacie sau de la plafar, si sa bei cam 1-1 jumate l pe zi, te ajuta si mai poti cate jumate de ora sa dansezi dansuri ritmatice si care te fac sa te zbaltai mult(ajuta), sau daca ai timp si placere du-te la sala!
Bafta si sper ca ma asculti!

| Rucky a răspuns:

Pastilele de slabit nu sunt bune, sunt droguri curate. A incercat o prietena de a mamei mele si mai rau s a mbolnavit. Incearca sa mananci multe fructe si sa faci sport, du-te la sala.
Sper ca te am ajutat :*

| Jeny1 a răspuns:

1. Ai greutatea IDEALĂ.
2. Există o boală: ANOREXIA MENTALA- este o problema de alimentatie, caracterizata de obsesia dietelor si a infometarii. Apare, de obicei, la tinerii trecuti de pubertate si se remarca printr-o pierdere excesiva in greutate (cu pana la 15% sub greutatea normala). Aceste persoane sunt foarte slabe, insa au convingerea ca sunt supraponderale.
3. Dacă ești inteligentă, ascultă ce ți s-a scris aici, nu ai nevoie să slăbești, nu suntem părinții tăi, nu te cunoaștem dar cifrele pe care le-ai scris sunt cele ale unei greutăți absolut normale, dacă crezi că nu e ideală.
4. O fată trece prin perioade diferite de dezvoltare, nu-ți ruina sănătatea!
5. Dacă ești tu cea din foto, ești super bine!

| vasile911 a răspuns:

Eu folosesc Ultra-Slim. Am descoperit intamplator aceste pastile pe sit-ul http://men.ultra-slim.ro/grasime-pe-abdome. Sincer nu stiu daca sunt recomandate copiilor sub 12 ani.