| Your5angel a întrebat:

Am o problema. Am 13 ani si de cateva zile mi-am pus aparat dentar mobil. Problema e ca ma simt foarte prost cu el. Chiar daca nu e foarte vizibil, incerc sa vorbesc in asa fel ca sa nu se observe, dar asta se primeste destul de greu. Trebuie sa il port si la scoala, si ma tem de reactia prietenilor cand il vor vedea. Zilele acestea am fost la scoala si am incercat mai mult sa tac, lucru pe care il fac foarte greu din cauza ca eu sunt o fire mai comunicabila, mereu in centru atentiei etc. Practic, colegii nu au observat, dar eu tot ma complexez din cauza acestui aparat dentar si mi se pare ca sunt cea mai urata persoana din scoala. Nu stiu cum o sa il suport acest an si deseori plang din cauza asta. Ce sfaturi imi puteti da? Multumesc anticipat. Va rog sa nu dati raspunsuri ca sa bateti joc sau sa va radeti de mine. Cel mai bun raspuns - primeste fundita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut și eu și s-a obișnuit lumea cu mine asa. E incomod la început, dar pe urma uiti de el.
Iti recomand sa nu te arati rănită de comentariile sau ironiile lor, ca dacă își dau seama ca te deranjează, o vor face des... Sa aibă și ei motiv de distracție.

Colegul tău cum reacționa la comentarii?

P. S. Mai nou, aparatele astea sunt la moda, și tot ce trebuie sa faci este sa te arati mandra de el, chiar dacă nu ești... Daca tu te simți bine în pielea ta, atitudinea asta te va face sa pari mai frumoasa și în ochii celorlalți.

| andr3y999 a răspuns:

Daca un coleg de al tau ar avea aparat ai rade de el? chiar daca vor trata cu umor faptul ca tu cu sau fara voia ta ai ales sa porti aparat dentar, e strict problema lor! sunt slabi minta. FA CEEA CE ITI PALCE TIE SI IGNORA RAUTATEA OAMENILOR! tu esti stapan/a pe tine nu colegii tai

| Your5angel explică (pentru andr3y999):

Problema e ca in clasa am un coleg care poarta si el un aparat dentar si toti copiii din jur, din clipa din care au aflat acest lucru, fac glume pe seama lui si se rad permanent de el. Imi dau seama ca se simte enorm de prost in asa situatii, ma tem si eu sa nu ma simt asa... ) sad

| andr3y999 a răspuns (pentru Your5angel):

E viata ta nu a colegilor! ignora rautatea lor