Am avut și eu și s-a obișnuit lumea cu mine asa. E incomod la început, dar pe urma uiti de el.
Iti recomand sa nu te arati rănită de comentariile sau ironiile lor, ca dacă își dau seama ca te deranjează, o vor face des... Sa aibă și ei motiv de distracție.
Colegul tău cum reacționa la comentarii?
P. S. Mai nou, aparatele astea sunt la moda, și tot ce trebuie sa faci este sa te arati mandra de el, chiar dacă nu ești... Daca tu te simți bine în pielea ta, atitudinea asta te va face sa pari mai frumoasa și în ochii celorlalți.
Daca un coleg de al tau ar avea aparat ai rade de el? chiar daca vor trata cu umor faptul ca tu cu sau fara voia ta ai ales sa porti aparat dentar, e strict problema lor! sunt slabi minta. FA CEEA CE ITI PALCE TIE SI IGNORA RAUTATEA OAMENILOR! tu esti stapan/a pe tine nu colegii tai
Problema e ca in clasa am un coleg care poarta si el un aparat dentar si toti copiii din jur, din clipa din care au aflat acest lucru, fac glume pe seama lui si se rad permanent de el. Imi dau seama ca se simte enorm de prost in asa situatii, ma tem si eu sa nu ma simt asa... )
E viata ta nu a colegilor! ignora rautatea lor
dobrin1019 întreabă: