| ISQ a întrebat:

Hey TPU

Am o problema
am auzit de la toata lumea ca trebuie sa faci dus in fiecare zi
zice ca alfel nu esti curat
eu fac baie odata pe saptamana si nu am probleme cu igiena

Voi ce ziceti TPU e vreo problema ca fac doar odata pe saptamana baie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu e nicio problema ca faci odata la saptamana[altii nu fac nici atunci]

| IsabelaIssa a răspuns:

Daca vorbim de spalatul pe cap, atunci poti sa spui de o data, de doua ori pe saptamana, in rest, igiena corporala trebuie facuta in fiecare zi, indiferent daca esti fata sau baiat. Transpiri, mirosi urat, cum poti sa iesi afara din casa fara sa faci un dus si sa te dai cu parfum asa nespalat? Mai ales in zonele intime trebuie tot timpul sa fi curat in fiecare zi, ca sa nu risti sa te imbolnavesti. Un dus pe zi trebuie sa fie o placere nu o povara, si daca tu consideri ca e ok asa cum ai zis tu, poate cei din jurul tau nu vad la fel lucrurile si e posibil sa te ocoleasca. E alegerea ta.

| Fridăm a răspuns:

Nu strică să faci un duş în fiecare seară, dar nu are nimic nici dacă faci de două ori pe săptămână sau o dată. Zilnic ar trebui să te speli pe dinţi, faţă, subraţ şi în zonele intime. Pe cap, din câte ştiu, e indicat să te speli de maxim două ori pe săptămână. Dacă faci ceea ce am scris mai sus, nu are nimic dacă faci doar o dată pe săptămână.