anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema! Aseara imi scoteam niste cosuri de pe picioare aparute in urma epilarii cand la un moment dat incerc sa scot unul de sub genunchi care nu prea semana cu celelalte (nu era cu varf alb si nici punct negru). Era asa mai rosu si din cate imi aduc eu aminte incercasem de mai multe ori sa il scot dar mi-a ramas semn. Dupa ce am umblat la el a inceput sa curga mult sange, asa ca am dezinfectat repede cu spirt si am pus un plasture. Dupa cateva minute am inceput sa simt niste intepaturi la atingere de jur imprejur, iar mai apoi cand miscam piciorul iar simteam intepaturi. Ce poate sa insemne asta? Exista sanse sa se fi format o alunita in locul ala iar eu sa o fi rupt-o? Imi e tare frica... Uneori am impresia si ca s-a invinetit asa putin locul. Ma sfatuiti sa merg la dermatolog, sau nu se merita pentru asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Nu cred. Cred ca este un cos din acelea cu capatul galben care s-a spart. Ar trebui sa mergi la un medic.

| Voidwithin a răspuns:

Eu cred ca esti paranoica.
Dar cel mai bun raspuns l-ai dat tu, partea cu dermtologul...