Buna mee2011,
Eu sugerez sa folosesti pasta de dinti cu nitrat de potasiu si apa de gura cu un continut ridicat de fluor. Ai putea sa incerci Sensodyne si sa iti cumperi o periuta cu peri fini. (de ex tot cea de la Sensodyne pentru dinti sensibili - cea albastra mi se pare).
Trebuie sa iti speli dinti cu blandete si sa consulti medicul stomatolg pentru ca daca el vede situatia ta va sti ce e de facut.
Te poti duce si la farmacie sa intrebi de ceva ceaiuri.
Pa, pa
Ai probat pastile de durere? Eu cunosc ibuprofenul 400/600 dar in Romania tu stii care e cel mai bun medicament pentru durerea ta.
Cel mai sigur e sa mergi la un consult de specialitate! durerea apare doar la dinti sau gingie bolnava! posibil sa ai carii care actioneaza din interior, chiar daca inca nu se vad! daca ai incercat tot felul de produse fara rezultat, eu ti-as recomanda sa nu mai stai pe ganduri! asta doar daca ti la dantura ta! bafta!
Fratilor, voi cititi eticheta de la un produs pe care il cumparati? Pastele de dinti care se gasesc in comertul clasic nu au nimic sanatos in ele. Faptul ca vad la televizor o reclama care imi spune sa folosesc acea pasta de dinti si ca este avizata de Asociatia dentistilor din Romania sau alte foruri avizate, pentru mine nu inseamna nimic. Reclamele care le vedem la pasta de dinti ascund de fapt costuri mici de productie insa castigul cel mai mare vine din intermediere, importator, distribuitor national, engrosist, magazin si reclama la greu. Adica tu dai 10 lei pe o pasta dar de fapt pretul ei este de 3 lei. Doar nu te astepti la pretul asta sa ai si calitate. Nu zic ca nu ar trebui mers la stomatolog cel putin de 2 ori pe an pentru control, dar hai ne uitam pe eticheta produsului ce contine acesta inainte sa il cumparam. Aici as putea veni cu o solutie, va recomand cu toata increderea o pasta de dinti ce contine Aloe Vera, propolis, mentol si foarte important nu contine fluoruri, http://forever-aloe-vera.eu/produs/191, http://www.forever-aloe-vera.eu/......ehnica.pdf
Aceeasi problema o am si eu, incearca ori pasta de dinti sensodyne ori o apa de gura speciala pentru dinti sensibili
Ia calciu si vitamine
cred ca nu o sa te mai doara
poate ai lipsa de calciu
SucCes:*