anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu somnul, nu pot adormi si cand adorm, adorm dupa 2 dimineata. Cum pot rezolva asta? Cum pot scapa de cearcane? !

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jsnduvd a răspuns:

Am eu o idee! Intinde te in pat si inchide televizorul. Acum gandeste te pas cu pas la ce ai facut in ziua respectiva di incearca si sa nu adormi! Asta functioneaza si invers, daca vrei sa nu adormi concentreaza te sa adormi! Cat despre cearcane...nu am nici cea mai mica idee! Sper ca te am ajutat macar putin! Noapte buna!; D

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai putine energizante.

| Andreeush a răspuns:

Citește o carte înainte de culcare.

| brokxy a răspuns:

Nu stiu ca eu am exact aceeasi problema adorm pe la 4 rolling on the floor
oh apropo ai grija ca cearcane pot aparea si de la mult zahar

| PrințesaDeAur a răspuns:

Incearca sa nu stai in fata ecranelor inainte de culcare. Relaxeaza-te, si deschide geamul sa se racoreasca pentru ca la rece adormi mai usor. Pentru a scapa de cearcane, eu i-au 1 dischet demachiant pe care il tai in 2 bucati si il imbib in cafea, il las vreo 5-10 minute si gata, la mine funcționează. Succes!

| anonim_4396 explică (pentru PrințesaDeAur):

Poate ai ritmul cicardian Nocturn. Nici eu nu pot/nu-mi place sa dorm noaptea.
De asta dau raspunsuri la ora 3