anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema. daca se poate numi asa

Sanul meu drept a avut niste 'lovituri' adica nu au fost in tocmai niste lovituri puternice, dar oricum m-a durut tare... ei bine. de la pri a lovitura parca s-a oprit din crestere. poate mi se pare? dar cel stang e ceva mai mare.

oare va mai creste?

p.s. am mai citit articole si am vazut ca e ceva normal sa ai sanul drept mai mare decat stangul, nu invers.

Lamuriti-ma si pe mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SimonaCristina a răspuns:

La pubertate sanii nu cresc egali, uniformi ca marime si aspect, dar se vor definitiva in adolescenta. Evita totusi traumatismele, ele nu afecteaza cresterea sanilor dar pot determina chisturi sau alte formatiuni. Funda?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal sa ai sanul drept mai mic decat stangul, nu stiu ce articole ai citit tu, dar e foarte simplu: folosesti mai mult bratul drept (daca esti dreptace) si atunci sanul drept e mai mic. daca esti stangace, atunci sanul stang e mai mic.
Loviturile nu influenteaza cresterea sanilor.

| Today a răspuns (pentru Brigaela):

Ok. dar va ramane asa?

| Brigaela a răspuns (pentru Today):

Va ramane, logic, un pic mai mic (putin observabil, doar daca te uiti atent)

| Euniyce a răspuns:

Hey, eu din cate stiu e normal sa ai un san mai mare decat altul, nu conteaza care. Deci nu te speria e normal. Eu nu cred ca e de la lovitura pentru ca oricarei fete i se intampla asta. Dar daca te simti mai linistita poti sa consulti un medic.
Sper ca te va ajuta parerea meahappy

| Today a răspuns (pentru Euniyce):

Multumesc pentru raspuns happy