anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema de ceva luni, eu aveam obisnuinta sa ma culc pe mana si acum, din cand in cand, cand ma culc pe ea se opreste circulatia sangelui si de exemplu tot antebratu este paralizat pentru 1 min ( max ).
Vreau sa va intreba daca acest lucru imi poate cauza probleme la mana ( pe viitor, gen la nervi sau ceva ) pentru ca nu stiu.
Eu incerc sa nu mai dorm pe ea, dar asa dormeam de cand eram mic si pana acum 3-4 luni nu mi s-a mai intamplat.
Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bobby711 a răspuns:

Asta mai patesc si eu din cand in cand inteleg ca te ai speriat destul de rau cand te ai trezit si ai vazut ca nu poti sa iti mai misti mana. Nu cred ca ar putea sa iti cauzeze probleme pe termen lung chiar daca iti amorteste nu ai cum sa opresti circulatia sangelui de tot doar daca stai pe ea nu e ca si cum ai lega o cu un garou, chiar daca ai folosi unul bratul tot poate fi salvat in cazul in care nu s au acumulat toxine care te pot omora usor in momentul in care ii dai drumul.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu ma culc pe mana dreapta si nu se intampla nimic...

| vladeusebiu a răspuns:

De ce te culci pe mana? nu e mai bine pe perna?

| Anonymous744 a răspuns (pentru vladeusebiu):

Lel rolling on the floor ma refer ca ma culc cu mana pe perna cu, cu capul pe mana, e mai ciudat intr-un fel.