anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema: de ieri am observat ca mi-au aparut 2 zgarieturi pe penis. Nu am luat vreo pastila sau ceva la care sa fiu alergic, nu m-am zgariat sau asa lovit, si nu stiu de ce au aparut. Pe partea stanga, pe la mijlocul penisului. Nu are cum sa fie alergie... Este posibil sa fie din cauza ca ma masturbez cam des? Sa incerc sa ma abtin cateva zile? poate imi trece. sau sa dau cu nidoflor sau ceva creme din astea mai bune pe care mai gasesc prin casa? plz a little help! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StefaniaNeagu a răspuns:

Stai linistit nu e nici o alergie, e de la masturbare. Daca te ustura, abtine-te cateva zile. Si ai putea sa-ti dai cu ce ai prin casa, pe zgarieturi. big grin

1 răspuns:
| K3nnT1189 a răspuns:

Esti pe moarte baiete, singura sansa sa iti treaca e sa-l tai cu flexu sau sa-l gauresti cu bormasina. Ai venit aci sa te dai mare ca faci laba?laughing)