Ce e afectata? Vederea periferica sau cea centrala? Glaucomul ingusteaza campul vizual luand vederea periferica, deci vezi din ce in ce mai putin periferic si doar central vezi, pana ce omul orbeste de tot daca nu face operatie la timp, degenerescenta maculare invers, ataca vederea centrala si nu pe cea periferica, aia ataca la final total vederea centrala, dar nu o ataca niciodata pe cealalta.
Descrie mai exact cum vezi prost, doar neclar? Sau una din ce am zis mai sus?
Vreau sa mentionez ca am aproape 17 ani, si vad foarte rau de o bucata de timp la distanta si am spus cate procente vad mai sus.
Gen de departe nu vad bine, vad prin ceata departe scrisurile si anumite texte.
Te-ai dus la un medic ofltalmolog? Du-te, spune tot si vezi ce spune, ma mir cum de nu te-ai dus pana acum! Atunci ai nevoie pur si simplu de simpli ochelari, ca suferi de miopie.
Ce e afectata? Vederea periferica sau cea centrala? Glaucomul ingusteaza campul vizual luand vederea periferica, deci vezi din ce in ce mai putin periferic si doar central vezi, pana ce omul orbeste de tot daca nu face operatie la timp, degenerescenta maculare invers, ataca vederea centrala si nu pe cea periferica, aia ataca la final total vederea centrala, dar nu o ataca niciodata pe cealalta.
Descrie mai exact cum vezi prost, doar neclar? Sau una din ce am zis mai sus?