| Annaiddianna06 a întrebat:

Hey TPU!
Am o problema:Eu nu vad deloc la departare, tot ce vad la indepartare este doar ceata.Le-am spus parintilor mei situatia asta, si le-am spus sa-mi faca ochelari, dar ei nu ma cred si-mi spun ca nu am nevoie de ochelari si alea alea..in fine.
Intrebarea mea este:Cum as putea sa-i conving pe ai mei sa-mi faca ochelari si sa ma creada ca nu vad bine deloc la departare?
Si ce am de nu vad la departare? Si cum as putea scapa de situatia asta fara a purta ochelari?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Stanciu_Agnes_Daniela_1994 a răspuns:

Cel mai sigur e sa mergi la oftalmolog și să îți faci niste investigații, acolo îți va spune sigur daca ai sau nu nevoie de ochelari. Cu cât mergi mai repede, cu atât poți repara mai ușor această problema.