| sebi_1842 a întrebat:

am o problema. Imi place de o fata si m-am ingrasat si acum se uita cam ciudat la mine cum sa slabesc repede ca sa ma placa din nou?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Fetelor le plac baietii cu muschi, nu plini de grasime. Doar daca esti FOARTE hotarat, poti slabi usor si repede + sa faci muschi cu exercitiile mele. Tinand cont ca esti baiat, o sa ai cam asa:
1.150-200 abdomene
2.20-25 flotari
3.10 genoflexiuni
Toate in fiecare seara, si o sa slabesti. Faci febra musculara? nu-mi pasa. daca vrei fata straduiete. Exercitiilea astea le-am facut eu si sincer sunt multumit de conditia mea fizica. Dupa 3 ani, sunt tare ca un fier, si puternic ca un bivol. Azi, m-a rugat un baiat sa-i dau un pumn in gura sa-i curga sange sa poata sa plece de la ora de istorie. I-am dat de la 1 cm distanta de gura si a incepu sa singereze calumea, si i-am dat si incet. Nu ma laud, doar ma dau exemplu pe mine cum am ajuns cu exercitiile astea

| gabrielutzu a răspuns:

Pai sebi, nu te lasa prostit. Daca pitipoanca aia se uita ciudat la tine de cand te-ai ingrasat, inseamna ca nu e decat o crvv care nu ii place de tine asa cum esti ci doar "la bine"daca intelegi ideea.Parerea mea a sa ii dai cat mai repede un sut in fund si sa iti gasesti o fata ca lumea, nu toate tarfurile de 2 bani.

| TraficantaDeFunde a răspuns:

Pai.dupa parerea mea daca te place cu adevarat nici numai conteaza cum arati big grin Nu iubesti pe cineva pentru. felul cum arata ci pentru. personalitate sa... dar oricum daca consideri asa de important ai putea sa incerci sa mananci mai putin, nu trebuie sa scazi fff. mult din mancare nu atat de mult incat sa-ti fie foame ...incearca sa manaci fructe in loc de dulciuri, fa sport.Bea ff. multa apa cam 1-2 litri pentru. cati scade pofta de mancare adica te simti mai plin tongue Crede-ma te adora si asa tongue dar oricum succes cu slabitul

| Emmmiii a răspuns:

Heii.^.^ daca o fata te place,te place pentru ceea ce esti nu neaparat pentru cum arati, e adevarat ca si asta conteaza dar alte lucruri conteaza mai mult ex:caracterul, etc...ma rog.zic ca o fata trebuie sa te placa din simplul fapt de a fi tu sper ca am fost de ajutor ^.^sayonarahappy