| OohSeHoon a întrebat:

am o problema. Nu stiu de cat timp e dar devine inspaimantatoare. Cand stateam sa imi scot niste lucruri de sub pat si sa le pun pe pat am constatat ca imi pocnesc coastele din partea dreapta in mod regulat. Nu e o durere puternica. Dar e ca si cand iti pocnesti degetele. Asa ca m-am pus pe pat si am vazut ca coastele din partea stanga au o forma normala iar cele din partea dreapta sunt pleostite. Nu imi pocnesc mereu, si nu ma dor, dar e ciudat. Si nu imi amintesc sa ma fi lovit la ele.Ce sa fac? Sper sa ma poata ajuta cineva. Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Piticotu_Raul_2001 a răspuns:

Ti-as oferi sa iei niste calciu si sa iei timp de 2 saptamani si dupa sa mai astepti inca doua si daca continu sa puste ti-as recomanda un consult pentru ca poate fi o simpla problema cu osul o mica deplasare care la miscari mai grele sa frece os pe os si sa scoata o pocnitura.