| Optimus14 a întrebat:

Am o problema si anume : ma doare putin capul, ma doare spatele ( si picioarele putin ) si am febra ( 39 grade celsius ). Mi-e cald dar am mainile si picioarele reci straight face. Mentionez ca ultimul ciclu s-a incheiat pe data de 2 septembrie si ar trebui sa-mi vina iar pe 23. Este posibil ca aceste simptome sa fie din cauza menstruatiei? Funda pentru cel mai rapid si serios raspuns. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Febra-este reactia organismului de aparare impotriva bolii si infectiei, ceva nu este in regula cu tine. Cand este peste 39 poate semnaliza o infectie periculoasa.In prima faza ia algocalmin sau paracetamol, lichide multe pentru a preveni dezhidratarea.De obicei febra e primul simptom al unei boli.Du-te maine la medic pentru consult si investigatii.

0 răspunsuri: