Stai linistita... poate nu e nimic grav.deoarece ai 13 ani, poate sa treaca o perioada destul de lunga, uneori chiar doi ani, pana cand se ajunge la reglarea ciclului menstrual. Apar uneori sangerari intre menstruatii, alteori de la prima menstruatie pana la a doua trece mai mult de o luna sau sangerarea este abundenta.
Cu trecerea timpului si adaptarea organismului la schimbarile hormonale se obtine reglarea ciclului menstrual.Dar cel mai bine ar fi sa discuti cu o prietena care a trecut si ea prin fazele astea... sper ca te.am ajutat. te pupic:*
Ai fii putut sa te dereglezi ar trebui sa astepti pana maine si sa vezi ce se intampla daca lucrurile se agraveaza du-te la medik...
Banuiesc ca ti-a venit ciclul de putin timp daca ai 13 ani, desi stiu si cazuri total diferite...Este posibil sa fie din cauza asta. Mie mi-a venit la 12 si in primul an imi venea foarte aiurea: ori imi intarzia 2-3 luni, ori imi venea prea devreme...de obicei dureaza 2 ani pana se regleaza, adica pana organismul se obisnuieste cu ciclul in ficare luna. Nu cred ca e un motiv de ingrijorare
Nu'ti fie frica nu este nimic grav...si eu am patit astfel de lucruri la varsta ta...am intrebat'o pe mama si a spus ca nu este mimic grav si se intampla asta multor fete pana cand se regleaza perioada menstruatiei
FUNDA?
Hei totul e ok.Asa e normal. Uneori nu iti vine cand trebuie dar sfaul meu este sa vb cu cineva care te poate ajuta sa intelegi.Deci,nu te speria.Nu are rost.
E normal, si mai ales vara sa nu vina regulat. Uneori intarzie si alteori vine mai devreme. Ni se poate intampla tuturor
dobrin1019 întreabă: