| Anonima130699 a întrebat:

am o problemautza mai mult pentru fete... mi-a venit menstruatia pe 9 si acum ma doare burta sisanul drept de azi dimineata dar e o durere suportabila. Credeti ca de la asta e sau ce ar putea fi dar la medic nu vreau ca mje frica... P.s nu am menstruatie regulata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Da, este posibil, daca menstruatia iti va veni acum sau cel mult, intr-o saptamana de acum.

Daca esti intr-adevar ingrijorata de asta, atunci cel mai bine ar fi sa mergi la doctor. Nu are de ce sa iti fie frica de doctor. El este acolo sa te ajute.

4 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Si vrei ca niste straini anonimi sa-ti dea niste sfaturi legate de sanatatea ta si tu sa le urmezi orbeste insa ti-e frica de medic? Tu ai mai multa incredere in cativa necunoscuti care pot sa fie oricine decat intr-un medic?
Nu avem ce sa-ti spunem si cu ce sa te ajutam. Daca durerea nu e legata de o leziune/trauma ar trebui sa mergi la medic. Mai mult decat sa te consulte nu o sa-ti faca nimic daca nu vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medic sa iti dea o recomandare. Nu stiu, zic si eu.

| Anonima130699 explică (pentru anonim_4396):

Am precizat in intrebare ca nu vreau sa merg la medic!

| Jackson111 a răspuns:

Cu siguranta ai machiaj! is baiet dar stiu foarte bine asta!