Sanii iti vor creste de la sine sau te vei dezvolta un pic mai mult dupa ce iti incepi viata sexuala. alta varianta ar fi sa incerci sa practici niste exercitii ceva.
Degeaba ai sanii mari daca esti proasta de puti Esti buna doar pentru distractie. wc public. daca stii la ce ma refer
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu exista niciun truc ca sa iti creasca mai repede sanii. Cand citesc randurile de mai sus, ma vad pe mine . Eu eram cea mai mica si cea mai nedezvoltata din clasa . Acum am inceput sa ma dezvolt frumos ( nu brusc) ( 15 ani). Asteapta pana se termina pubertatea. ( pe la 18-20 de ani). Sincer, nu stiu de ce vrei sanii mari Si eu voiam acum 1 an sau 2 sani mari. Dar m-am razgandit. Stii cat e de greu sa ai sanii mari? Si pentru ce? Ca sa se uite baietii la ei toata ziua? Uite un scurt articol : " Sânii mari și problemele vestimentare pe care le nasc
Costumul de baie
E un adevărat coșmar să găsești un costum de baie în două piese. Dacă-ți iei unul bun pentru sâni, slipul îți va fi imens, dacă-ți iei slipul corect, sânii se vor revărsa din sutien. Nicicum nu e bine.
Bluzele largi
Ți-ar plăcea și ție să porți topuri largi, atât de pe val în ultima perioada. Însă din păcate în toate arăți de parcă ești însărcinată.
Cămăși pe măsură
E o misiune imposibilă să găsești cămăși care să nu stea ușor deschise în dreptul sânilor.
Rochii cu spatele gol
Pe cât de sexy arată, pe atât de greu îți e să porți ceva fără sutien. Sânii mari au nevoie de susținere permanentă.
Decolteuri
Trebuie să fii extrem de atentă la bluzele pe care ți le cumperi pentru că altfel riști să fii trimisă acasă de la școală pentru exces de sex-appeal.
Colierele lungi
Ai încercat de nenumărate ori să le porți însă de fiecare dată sfârșesc în același loc. Strânse între sânii tăi!
Tricourile imprimate
Cele care au mesaje sau desene în zona sânilor sunt imposibil de purtat! "
.
Si o sa iti creasca. Nu iti face griji.