Eu te sfatuiesc ca atunci cand incepe cea de la salon treaba sa te gandesti la altceva, gen cea mai prumoasa vacanta petrecuta alaturi de prieteni sau familie, la un baiat de care iti place, la pisicute sau catei micuti sau animalul tau favorit, chestii de genul asta Mult succes!
Sincer nu prea cred.Strangi din dinti si trece. Oricum, nu e o durere chiar asa de cumplita, ci doar atunci pe moment
Eu te sfatuiesc,atunci cand te decizi sa mergi la coafor sa chemi o prietena cu tine ca sa poti sa o tii de mana si sa stea cu tine,cu timpu ai sa te obisnuiesti,exista decat un tratament la ce ti se intampla tie si acela este "curajul", trebuie sa ai curaj ca sa treci peste asta, nu pot sa iti recomad ca nu o sa te doara dar apoi o sa te simnti mandra de tine ca ai facut ceva ce nu vroiai. Funda?
Hei doar nu o sa te apuci sa sperii salonul, oricum pana la genunchi nu doare, partea de sus e mai nasoala.
Stai linistita ca nu doare aproape deloc si eu am fost si stiu cum e. Trebuie doar sa stai linistita si sa te gandesti la altceva, oricum dupa ce o sa te obisnuiesti nu mai simti nimic
Prima oara cand te faci cu ceara o sa usture putin pentru ca pielea ta nu este obisnuita, dar stai linistita si eu am fost in aceeasi problema trebuie doar sa te relaxezi si sa te gandesti la ceva frumos care sa iti ia gandu de la durere, eu asa am facut si a functionat perfect...bafta
MaraMărr întreabă: