Frate...aaa pardon. soro! poate fi de la tratament, incep sa ma enerveze oamenii care zic ca tin cure de slabire. pai ce mama draq crezi ca daca tii cura slbesti? mai daca tii cura, o sa arati rau. Dc? pentru ca pielea o sa se lase si o sa arati ca la 75 de ani. Si nu cred ca 30 kg ar fi mult, mai ales ca eu am 14 ani si am mult mai mult ca tine. Dar iti zic un mod de a slabi pe care il practic eu, cateva sfaturi, si la sfarsit, ce sa nu faci sa ajungi la greutatea mea.
Nu mai tine cura ca nu functioneaza. Faci exercitii. Ce fel? simplu:
1. Abdomene: Tu fiind fata, faci 60-70 in fiecare seara
2. Flotari: Fiind fata, 7-8 pe seara
3. Genoflexiuni sau muuulta alergare: aici nu dau cate sau cat sa faci.
Cam asta ar fi. Acum, ar fi pentru tine partea rea. Daca faci asta, corpul tau o sa arate ca al unui manechin. Pielea intinsa, nu lasata, picioare dure si frumoase, si carnea tare si riguroasa. Dar, o sa ai 30kg, sunt 1% sanse. Dar se poate.
Si aici marele advertisment. Nu face exces. Doar ce ti-am zis eu acolo sus nu mai mult! Dc? iti zic. Eu, fiind baiat, obsesionat cu corpul meu, faceam exercitii pana cadeam jos, aproape lesinam. Si acum, nu am nici burta, dar nici patratele, decat putin sunt destul de bine, in schimb mananc extrem de mult, si am (nu te speria) 67 kg la 14 ani.Bn sunt si inalt si poate de aia. Dar doar daca faci exces de exercitii ajungi asa. Daca faci ce e mai sus, manechin scrie pe tine.
Vezi sa le faci pe toate in fiecare seara. Pa si succes.
Ps: mama cata mai raspunsu am dat
Exercitiile le fac. Si tot 14 ani am. In fine. Fac sport de performanta,nu pot sa zic ca nu ma inteleg bine cu sportu'. Dar nu stiu, parca efectiv nu mai merge nimic. Oricum, multumesc de raspuns :*
Rolly20 întreabă: