| anonimguy3 a întrebat:

Am si eu o problema. Acum cateva minute am observat ca mi-a iesit daca ii pot spune asa un "cos" pe penis. straight face Initial credeam ca m-a muscat un tantar si dupa am apasat pe el si a iesit din el ceva alb, ca la cosurile dupa fata.

Ce credeti ca poate fi? Este normal sa imi apara cosuri pe penis? Mentionez ca am 14 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| umbra09 a răspuns:

Tu porti chiloti?
Odata ce crezi ca iti ajung tantari acolo ma indoiesc... laughing)

| anonimguy3 explică (pentru umbra09):

rolling on the floor port boxeri happy. In fine nu mi-ai raspuns. sad

| umbra09 a răspuns (pentru anonimguy3):

Fac pariu cu tine ca mai mult de 3 raspunsuri nu capeti ca este jenant sa raspunzi la asemenea intrebare laughing)
Nu iti poate raspunde numai unu cu asemena experienta si i este jena sa iti zica se face de ras laughing

| anonimguy3 explică (pentru umbra09):

Nu vad ce este de ras. straight face Am si eu o ''problema'' daca o pot numi asa, nu am pofta de mistouri. Daca aveam pofta de mistouri puneam intrebarea asta in sectiunea adolescenti.

| umbra09 a răspuns (pentru anonimguy3):

Scuze daca team facut sa te simnti nasol da asta e adevarul multora le ieste rusine sa comenteze acest subiect...

| sbego a răspuns:

Nu era neaparata nevoie sa postezi intrebarea asta...nu cred ca o sa mori de la asa ceva...dar stai linistit ca nu e grav happy