anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU!
Am si eu o problemă
Am 1.75 cm si doar 50 kg la 15 ani.

Sunt slăbuț dar nu chiar așa de slab cum eram înainte...acum arăt mult mai bine deoarece m-am apucat de sport(flotări, tracțiuni, abdomene... exerciții de genul ăsta pentru că nu vreau să fac sală)

În zona trunchiului pot spune că arăt bine, chiar îmi place, însă problema este că am niste picioare foarteeee subțiri.

Nu știu ce să fac ca să-mi îngrași picioarele...fac genoflexiuni, mănânc dar degeaba picioarele rămân la fel!
Vă rog dați-mi niște sfaturi pentru creșterea picioarele pentru că orice ce aș face este singura zonă care nu arată nicio îmbunătățire, îmi este rușineeeeee cu picioarele pe care le am... parcă ar fi niște scoabehappy
Mulțumesc anticipat!
PS: NU vreau suplimente sau alte chestii de genul! Vreau o cale cât mai simplă și mai naturală, dar și eficientă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns:

Cica mersul cu bicicleta este bun pentru picioare. Incearca sa mergi cu bicicleta pe un traseu deluros.

| Aileen a răspuns:

Parca vad ca la 30 de ani o sa fii obez

| NeedHelp1 a răspuns (pentru Aileen):

Nu o să las eu să se întâmple asta...stai chill