| YoCookieMonster a întrebat:

Am si eu o problema:Am o greata in gat, si nu stiu ce as putea lua ca sa-mi treaca.Simt ca ceva[un nod in gat],care ma deranjeaza,nu imi vine sa vomit, dar e iritant.E ca si cum as fi apasata pe gat.
Ce imi recomandati sa iau? Am auzit ca poate trece cu lamaie...
Ofer fundita! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HoneyPot a răspuns:

Lamaie? Nu stiu ce sa zic. Daca e reflux gastro-esofagian este chiar din pricina aciditatii crescute pe esofag si in stomac. Acidul urca si-ti irita zona de pe langa amigdale. Iritatia poate fi perceputa ca si senzatia de nod in gat.
Fa un test cu putin bicarbonat de sodiu. Inghiti jumatate de lingurita si daca iti vine sa ragai e din pricina aciditatii happy
In cazul aciditatii crescute trebuie sa te tratezi cu medicamente antiacide pe care le gasesti la farmacie.

2 răspunsuri:
| RoxanaCC a răspuns:

Incearca sa bei de cateva ori pe zi ceaiuri caldute amestecate cu miere si lamaie

| TellaPro a răspuns:

Cred ca ar putea sa-ti treaca cu un ceai de menta si putina lamaie.