| maria1417 a întrebat:

Hey TPU.am si eu o problema.am o mancarime suparatoare la nivelul pielii de pe tot corpu:spate, picioare, brate.habarnuam ce ar putea fi, stiu doar ca e foarte suparatoare. ce credeti ca ar putea fi? nu stiu sa fii mancat ceva ca sa fac vreo toxinfectie alimnetara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

S-ar putea sa fie urticarie --- vezi daca simptomele seamana cu cele de aici : http://dermatoblog.wordpress.com/tag/urticarie/

| a1doru a răspuns:

S-ar putea sa fii alergic la materialul din care sunt facute hainele care le porti.un dermatolog e cel mai in masura care este cauza problemei tale.noi,ne dam doar cu presupusul.

| sillmaril a răspuns:

O fi vreo alergie
du-te la un doctor
pentruuricaria de pe corp, sa nu te manance asa rau pielea ia-ti de la farmacie o crema mentolata

| Biencuta_5593 a răspuns:

Nu stiu. poate ai varsat de vant.du-te la doctorwinking