Picaturile nazale in exces nu amelioreaza situatia, dimpotriva, o agraveaza. Bea ceaiuri multe calde, cu miere, fa inhalatii cu ulei volatil de menta sau eucalipt, ia paracetamol sau nurofen si in curand se va rezolva. Sanatate! Funda?
Si eu am avut exact aceeasi problema. Doar ca la mine a durat o saptamana. Am luat antibiotic, medicament praf si multe, picaturi si multe, multe ceaiuri. Incearca ceai de menta.
Nu-ti da des cu picaturi o sa agravezi situatia.I-a o aspirina sau paracetamol de 2 ori pe zi da-ti cu picaturi o data de 2 ori pe zi.Si poti incerca sa faci pipi intr-un recipient, lasi urina acolo 3-4 minute si dupa respiri de cateva ori deasupra ei(stiu ca pare scarbos da poate da efecte grozave). Asta sa faci zilnic 1-2 ori pana iti trece.
Nu merita picaturile, eu am Vibrocil si imi pun inainte de culcare dar dimineata mi-e de 1000 de ori mai infundat...Eu zic sa iei medicamente (Paracetamol ca e inceput de raceala, clar) si sa iti cumperi creion nazal nu costa mult cam vreo 5 lei un tubulet sau mai putin.Il cumperi din farmacii iar cand ti-e infundat si nu vrei sa iti bagi mirosuri in nas fa-ti un ceai si bea-l fierbinte(ma rog suportabil dar sa fie cald)
___Enzo întreabă: