| bia25 a întrebat:

HEY TPU!
Am si eu o problemuta si ma intrebam daca m-ati putea ajuta?
Sambata trecuta din greseala m-am lovit la picior la usa adica mi-am prins piciorul la usa si cum ar fi primul strat de piela mi l-am luat, a curs sange nu asa mult.
M-am dat cu rivanol si propolis si azi mi-am cumparat de la farmacie CICATRIZIN nu stiti este bun de ceva, am intrebat farmacista in cat timp trece si mi-a zis ca difera de organism si de piele(tot ce pot sa zic e ca eu am piela grasa) si sambata asta care vine am nunta si oara o sa-mi treca rana cu CICATRIZIN?
Voi ce ziceti ce sfaturi sau tratamente naturiste imi mai puteti da ca sa imi treaca repede? big grinbig grin
DAU FUNDA la raspunsul care ma ajuta... happyhappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut bine ca ai folosit rivanol.Tot ceea ce-ti mai pot recomanda,este sa mai dezinfectezi zona cu spirt,din cand in cand(sau chiar cu rivanol)si sa folosesti si crema de galbenele,pe langa Cicatrizin.O sa iti treaca destul de repede rana,nefiind una adanca, dar nu garantez ca va trece complet pana sambata, indiferent de ce vei folosi.Numai bine.

1 răspuns:
| KyssOana a răspuns:

Stiu eu ceva naturist uite id ul meu :oana_95@yahoo.com