| ღиαтуღ a întrebat:

am si o problema deci: eu am burta prea mare... dar la corp sunt ok! nu sunt grasa la corp dar burta oh go on o am marehappy ce trebuie sa fac plssss help me:Xhappy dau fundawinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Unbearable a răspuns:

Renunta la Naty (am facut o mica aluzie la nickul tau...), renunta la dulciuri, de fapt. Prajelile, fast-food-u', nu cred ca mai e necesar sa le enumar, nu-i greu. Bei multa apa, consumi mai multe fructe, legume, carne alba, fa-ti ceai de lamaie neindulcit in fiecare zi (cate o lamaie) + exercitii fizice minim o ora. Tine-o asa o luna, si-ai sa vezi rezultatele. A, cantareste-te pentru orice eventualitate inainte de,, dieta" si la sfarsit o faci din nou, compari rezultatele.

| pusik a răspuns:

Evita ciorbele si supele cald acelea numai te unfla iar intestinele se largesc.Cu toate ca ciorba este o mancare este ca si cum ai bea apa in continuu.Nu spun sa nu mananci ciorbe sau supe ci dor sa eviti pe cat posibil ciorbele iar supele sa le mananci cat mai reci.

| qBlackWingsq a răspuns:

Slbesti daca mananci ceva sanatos fructe, legume dar nu dulciuri pot sa manci dulciuri odata pe saptamana o sa vezi ca o sa fii mai slaba crede-ma
am patit-o dar acum sunt mai slaba!