| xc57 a întrebat:

am venit azi de la baschet si am observar ca daca ma rotesc stanga dreapta din corp ma doare undeva in dreptul inimii in fata si in spate... e de rau? ce ar putea fi astept raspunsuri multumeschappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pycolyno a răspuns:

Mi se intampla si mie tot la basqet
am fost la doctor si mi s`a spus sa nu mai mananc inainte de sport si ca depun prea mult efort ca ar fi bine o perioada sa stau mai linistit
2-3 zile am jucat mai linistit si nu a mai aparut durerea(iti recomand sa faci la fel :d) {nu`i grav}
fundita?big grin

1 răspuns:
| ionutz0116 a răspuns:

Nu putem sti concret care este cauza durerii tale. Poate sa fie de la efortul pe care il faci jucand baschet sau poate fi o problema serioasa de sanatate.Nu te mai lua dupa toate sfaturile celor de aici din TPU cum ca si lor l-i s-a intamplat si nu au nimic.Fiecare persoana are corpul ei si metabolismul ei.Nu toti suntel la fel.Pe ceilalti cu care ai jucat baschet de ce nu ii doare ca pe tine? Pentru ca sunt altfel, alt corp.Iti recomand sa consulti un doctor de specialitate ( doctor cardiolog-cardiologie ).