| youandme900 a întrebat:

anul acesta se fac analize de sange la scoala? pentru ca am o mare problema! la sfarsitul lunii iulie am fumat 2 tigari si. nu stiu daca se va afla la analize sau nu? cine a mai trecut prin asta. sa-mi spuna fundita! se afla la analize de sange sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| allynaelena94 a răspuns:

Stai linistit/a, nu e problema!

| armand3004 a răspuns:

Cum nu s-au facut niciodata, asa nu se vor face nici acum, iar in legatura cu tigarile, nu se afla, mai ales tocmai din luna iulie.

| LaLaura a răspuns:

Înainte de a fuma, interesează-te și tu despre aceea țigară, ce dăunează, cum dăunează! Și nu mai întreba dacă se vede alea 2 țigări la analize, e și cum ai întreba : în luna iulie am mâncat 4 mere sau am băut 1000 l de bere, se vede la analize?, cum să se vadă? dacă o să ai o boală provocata de nicotină, atunci o să știe medicul că ai fumat.

| bob4rap a răspuns:

Nu se vede mai stai calm laughing eu fumam dp clasa a 6 sau a 5-a nu mai stiu sigur si nu mi-a iesit niciodata. mi se pare ca nici nu ies in sange...

| evostyle7 a răspuns:

Stai calm, nu e problema.
Dar sa stii ca si sangele are metodele lui de a arata ca esti fumator. Fumatul incetineste circulatia sangelui - nu e cazul tau, 2 tigari - ci doar dupa ani buni de fumat. Si daca esti activ din punct de vedere sportiv, poti fuma cu riscuri minime de atac asupra sanatatii.