| Anamaria28491 a întrebat:

Hey TPU! As vrea sa va pun o intrebare celor care fumeaza, au fumat sau se descurca cu chestii de genu.deci sa incep asa ca eu nu fumez, dar am prieteni care fumeaza si prin preajma mea tinand cont ca inhalez fumul lor.intrebarea mea este daca la analize se vede ceva in sange pentru ca asa am auzit.deci repet ca eu nu fumez, am tras cred ca doar cateva fumuri asa la viata mea dar nu cred ca au fost din piept.va rog ajutati-ma ca nu as vrea sa se vada nimic tinand cont ca am 13 ani.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| FantasyBoy a răspuns:

Renunta la tentativa de a te apuca de fumat, mai ales la varsta de 13 ani, te asigur ca vei regreta, de fumat te poti apuca la orice varsta, desi ar fi ideal sa nu te apuci niciodata. Nicio fata nu doreste sa se sarute cu unul care fumeaza la varsta asta.