| XxVictoriquexX a întrebat:

Aseara cred ca am adormit pe mana dreapta deoarece m-am trezit pe la 5 si nu puteam sa misc si peste cateva secunde am reusit dar era amortita. De la ce poate fi?
Multumesc mult
funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

Ai dormit strambwinking.
Nu e nimic grav, o sa-ti treaca.

| Pricked a răspuns:

Stai linistita!

Ai dormit intr-o pozitie nepotrivita.

| Elektro a răspuns:

E normal rolling eyes

Răspuns utilizator avertizat
| HinaOnBike a răspuns:

Sigur ai adormit pe ea, de aceea a amortit, cand imi amorteste mana(mi se intampla si mie)o pun in apa calduta si se dezmorteste imd. Sper ca te-am ajutat.

| bibi001 a răspuns:

Ai dormit pe ea cu siguranta

| shinelikeastar a răspuns:

Nu-mi vine sa cred ca intrebari puneti unii straight face

| AdelinB22 a răspuns:

Ai dormit stramb.Nu e mare lucru. Mana ti-a amortit deoarece stateai pe ea.E doar parerea mea daca crezi ca e ceva grav mergi la medic.

| BeeaBeatrice51 a răspuns:

S-ar putea sa fie de la o pozitie incorecta din timpul somnului deoarece ti-ai lasat mai multa greutate pe mana dreapta sau s-ar putea sa fie o hernie de disc cervicala care comprima nervul de la mana.

| rayboss95 a răspuns:

Ai dormint cu mana sub tine si ai blokat circulatia sangelui iar pana sa repus in miscare a fost amortita si te intepa big grin e ceva normal