| GeOrGy2110 a întrebat:

Asta este o intrebare pentru fete. Urasc cand am ciclu, iar telefonul suna in continu si toata lumea spune " hai la plaja" iar eu le spun "nu pot". Simt cum ma apuca crizele cand vad pe toata lumea ca merge la plaja, iar eu stau in casa ca proasta. Voi cum va descurcati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Ai menstruatie, nu ciclu, si poti sa folosesti un ob ( tampon intern), daca tot vrei atat de mult la mare.
Ob-ul nu e atat de nociv cum crede lumea, in situatii extreme e numai bun, si e mult mai igienic ( bacteriile sunt inauntru vaginului, nu afara, cum e cu un absorbant)

| Blackwoman27 a răspuns:

Stiu cum e mai ales acum vara straight face. Taman atunci cade si pe mine pacatul cu plaja ce sa-i faci straight face.

| GeOrGy2110 explică:

Auzi MateoPustiu e treba ta daca ma crezi sau nu, dar daca nai nimic de a face cu intrebarea nu te mai baga si comenteaza pe hi5 sau pe facebook nu aici

| renate_9312 a răspuns:

Asta e nasol...pentru ca la toate ni se intampla...asta,dah exista o vitamina K,pe care o gasesti la farmacie, o iei,astfel asa scapi de ciclu in acea zi, dah nah nu e destul de potrivita ea in mod normal se ia in cazul hemoragiilo, da merge si asa.